Mitt namn är Kajsa Engström, jag är 26 år gammal och bor i Söderbärke med min sambo Andreas, våran dotter Isabelle och våra tre sibiriska katter. Jag har alltid haft ett intresse av att föda upp renrasiga djur, jag har en morbror som haft uppfödning av labradorer sen jag var liten så jag har under min uppväxt fått detta intresse. När jag fick hem min första sibiriska katt Calippo (Calle), så blev jag helt fast i katter och speciellt Sibiriska katter. 

 

 

Till den som vill köpa kattunge av mig:

Jag tingar inte bort någon kattunge utan att få träffa köparen, men första kontakt får gärna ske över telefon eller mail.

För att tinga en kattunge av mig krävs det att en handpenning är betald. Handpenningen återbetalas ej vid ev återköp oavsett anledning. Jag har rätten att sälja rätt katt till det hemmet som passar bäst för varje kattunge. Så det är inte först till karn som gäller.

 

Jag önskar ett kärleksfullt hem till mina kattungar där dom blir en i familjen. Att dom forstätter vara innekatter och endast vistas ute under trygga förhållanden. Att ni försäkrar katten och fortsätter med det livet ut . Om inte katten planeras att användas i avel att den då kasteras. Katten får inte användas i blandras avel.

👍Jag önskar även att de nya ägarna vid 1 års ålder kollar hjärtat med ett HCM-test och att det även görs någon gång senare i kattens liv också.

När kattungen flyttar ifrån mig kommer den vara:

- Minst 12 veckor.

-Vaccingerad om kattpest och kattsnuva/kattinfluensa

-Id märkt med mikrochip

-Avmaskad

-Veterinbesiktigad

-Registrerad i SVERAK med stamtavla

-Försäkrad i 3 år genom Agriadolda felförsäkring

-Kattens föräldrar är testade i HCM (hjärtscanning) med normala hjärtan

-Kattens föräldrar är testade i Fiv/felv med utan anmärkning

-Katten kommer vara van med människor och är en del av familjen

 

 Kontakt:

Kajsa Engström

Belldiopas@hotmail.com

073-9086896

 

 Första kontakt sker gärna över mail eller telefonsamtal

Skriv gärna några rader om vilka ni är och hur ni lever