Blogg

25. dec, 2019

God jul och gott nytt år önskar hela familjen i Söderbärke! ❤

Sen en tid tillbaka så har vi även en Brittisk korthår i familjen! Det är Yara till vänster på bilden och till höger har vi våran älskade Bea (SE*Lindouse Beatrice).

 

Hon ska på sin första utställning i Januari i Uppsala och vi tycker det här ska bli mycket spännande 😀

21. jul, 2019

Natten till den 7e Juli fick Cleo 2 underbart söta kattungar. Allt gick jätte bra till en början men sen stod det still trots henne värkar. 

Vi fick åka in till Strömsholms djursjukhus och det visade sig att det var en sista kattunge kvar i magen som tyvärr inte levde och kom ut. Cleo är nu kejsarsnittad och kastrerade. Men vi är otrolgit glada över att Cleo och de två kattungarna mår bra trots allt❤

 

Bilder finn under kattungar fliken och sen 2019 kullen

30. maj, 2019

Det har kommit fram en njursjukdom inom den sibiriska rasen på senare tid och därför valde jag att testa Cleo och Yara inför de planerade parningarna.

Tyvärr visade det sig att S*Zaribs Yara har över 10 cystor i njurarna där några var över centimeter stora. Hon kommer kastreras men bo kvar hos oss ❤ Vi hoppas hon kommer få ett långt lyckligt liv trots sjukdomen.

 

Cleo visade sig vara fri från PKD vilket känns jätte skönt med tanke på att hon redan har fått kattungar ❤

 

 

 

12. feb, 2019

I början av Mars kommer förhoppningsvis den sista flytten för oss.

Hela familjen packas ihop och flyttar till Söderbärke. Stort hus där alla får plats 😘 Hoppas på en stor fin kattgård direkt i vår också.

12. feb, 2019